Cine suntem?


Cine suntem? Cu un termen general – o agentie de turism. O companie noua, dar o convingere de demult, un proiect proaspat, bazat pe o experienta indelungata. O agentie “boutique” ce se adreseaza tuturor: de la cei ce nu stiu ce vor, dar vor, pana la cei cu cele mai rafinate preferinte.

Suntem o echipa tanara, cu oameni pasionati de ceea ce fac. Avem studii de specialitate si, fiecare dintre noi, a activat in domeniu mai bine de 10 ani.

De la bilete de avion pana la organizarea de evenimente corporate, indiferent de amploarea lor, de la pregatirea unei calatorii, aici, aproape in Delta Neajlovului sau spre o cabana ascunsa prin Retezat, pana la organizarea unor vacante spectaculoase, la mii de kilometri intr-un resort de lux in cine stie ce insula exotica din indepartatele oceane, la noi gasiti toate piesele din puzzle si completam impreuna tabloul visat. Va pregatim totul pana la cele mai mici amanunte. Suntem atenti la ansamblu si la detalii. Stim sa va ascultam, sa comunicam si sa construim impreuna – totul intr-o altfel de abordare. Voi cereti si noi raspundem solicitarii. Va sfatuim si va indrumam. Va oferim idei si va incurajam sa indrazniti. Voi decideti, noi concretizam. Repede si bine. Aici, aproape va consiliem.Acolo, departe, va asistam.

Suntem o mana de oameni tineri, uniti prin rezultate remarcabile si initiative curajoase. Suntem dinamici, flexibili, rigurosi, seriosi, de incredere. Cu noi contati pe siguranta si pe confortul asteptat. Clientii nostri s-au convins. De ce nu si voi? Aveti pofta sa fugiti in lume? Nu mai stati pe ganduri! Va insotim…Abonare newsletter

Contact

Str. Finlanda, nr. 25, etaj 2, sector 1
          Bucuresti, Romania

+4021 210 2195

office@travelway.ro