Oferte

Iti prezentam o destinatie inedita: Pelion, Grecia!

katigiorgis-pelion

Iubesti Grecia? Iti doresti o vacanta in care sa te bucuri de peisaje frumoase, departe de aglomeratie? Iti place sa explorezi locuri noi?
Atunci iti recomandam un sejur in regiunea Pelion din Grecia!
„Într-o Eladă aridă, muntele Pelion este un adevărat rai verde.”
La 3 ore de mers cu maşina de Salonic, în Prefectura Magnesia, se află frumoasa peninsula Pelion. În nord, munţii ajung până la 1.600 de metri,
iar pe ţărmuri plajele sunt înguste, cu nisip alb şi fin.
Peninsula are 80 de km lungime şi 35 lăţime şi se parcurge greu pe drumurile şerpuite care urcă pantele abrupt şi coboară periculos către apele albastre ale Mării Egee.

mylopotamos
La doar cativa km de satul Tsagarada, se afla superba plaja cu nisip Mylopotamos. Stancile fascinante, marea albastra, clara, si nisipul alb constituie „ingredientele” ideale pentru a te bucura de o vacanta de neuitat!

agsaranta_beach

Agios Saranta este un satuc aflat pe coasta, la 49 de km de Volos. Un drum de 3 km de la Makrirahi  te va conduce catre aceasta superba plaja. Acesta este locul in care vegetatia luxurianta se intalneste cu apa cristalina, de un albastru asemenator culorii cerului. Exista o mica taverna pe plaja ce ofera preparate traditionale grecesti si tsipouro.

Va invitam sa ne contactati:

Nume *

Prenume *

Telefon *

Adresa de email *

Observatii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Abonare newsletter

Contact

Str. Finlanda, nr. 25, etaj 2, sector 1
          Bucuresti, Romania

+4021 210 2195

office@travelway.ro